De vakantie naar Frankrijk start bij OpReisFrankrijk.nl

 

Galerie de Witte biedt betaalbare kunst van professionele kunstenaars.

meer weten ...?

Galerie de Witte

Ischgl

In Ischgl is er altijd iets te beleven. Het is een prachtige plaats, waar je terecht kunt voor een goede après-ski. Het is de populairste bestemming voor wintersport van de wereld. Het heeft meer dan 200 kilometer piste, dus er is ruimte genoeg voor bezoekers uit alle windstreken.

Er is een promenade met verschillende winkels en restaurants. Deze bieden veel luxe en er een verder een gebied met lounge of nacht clubs. Dat Ischgl geen klein dorpje is, dat blijkt wel uit de legendarische popconcerten die elk jaar op de planning staan. Verder kunt u hier terecht voor een wedstrijd tussen de makers van ijssculpturen en geniet u van sportieve evenementen, zoals de Sterne Cup der Koche. Het seizoen opent met een concert, boven op de bergen eind november. In 2013 opent de Canadese rockband Nickelback het seizoen. Ook is er een spetterend eindfeest in mei.

Ischl

bron: Flickr

Veel mensen reizen naar Ischgl met Wintertrex voor de wintersport, deze plek heeft echter veel meer te bieden.   
In het berggebied kunt u natuurlijk moutainbiken, wandelen, nordic walking, ironbiken. Voor een minder intensieve dag gaat u minigolven, vissen bij een van de prachtige meren of maakt u een rit met een paardenkoets. Ook kan een wellness park een aanrader zijn, op een hoogte van 1800 meter treft u Medrigalm. Waar u ontspant in een bron met mineralen of geniet van een ontspannende voetmassage.

Voor musea bent u ook in Ischgl aan het goede adres. Het Mathias Schmid Museum ligt aan de rand van het bos in een bijzonder gebouw. U kijkt hier naar de werken van Schmid, welke het leven in de bergen weerspiegelen. Het dagelijkse leven van de boeren in de omgeving zal voor u geen geheimen meer kennen. Verder treft u een museum over agricultuur welke u meer toont over de locale bossen en gewassen.  Het Silvretta Seilbahn Museum toont u de historie van dit gebied, van vroeger tot nu.

Als echte kunstliefhebber verblijft u in een arthotel, bijvoorbeeld bij Elisabeth. Dit hotel heeft een luxe service en biedt u alle comfort tijdens uw verblijf. In het hotel treft u 120 moderne kunstwerken aan, gemaakt door artiesten uit Oostenrijk en omringende landen.

Ischgl

bron: flickr